02 November 2008

WELCOME TO HUMAIRA SUFEA HOSLAN

okay. believe it or not. last weekend i was back in Sungai Petani again. all my neighbour was quite shocked. they said that i makes Kelantan sounds as if it is only 5 minutes away. every week blk. last week me and angah blk semata-mata nak tgk cik humaira sufea binti hoslan, iaitu cousin saya yg plg latest. humaira was borned on the first syawal @ 1st october ago. cute cute. this time humaira blk sebab dia akan dibotakkan. hehe. actually ada majlis cukur jambul si budak kecik ni.

ini ialah humaira with hair. humaira pakai gown. cute cute.

 
kakak testing pegang humaira. so she's not crying at this time. menunjukkan kakak yg pandai pegang baby and humaira yg sayang kakak. hehe!

 
tiba-tiba humaira nangis. kakak dah gelabah. sila panggil bibik okay! bantuan bibik adalah diperlukan. i think the weather is the because. panas. humaira allergy to heat. hehe.

 
usaha membotakkan humaira oleh mak bidan yg dulu telah membotakkan arash badlishah dan kakaknya ayuni trisha. mak bidan ni pakar.

 
humaira dah botak. tambah cute and gebu kan?!
  
 kapla humaira yg licin. the mak bidan did a great job!
  
oops! humaira dah perasan kakak curi ambik gambaq dia time tido. sorry humaira

ala tomeinya humaira. muka macam papa pon ada. macam mama pon ada. n of cos la macam kak long sebijik.
p/s-sgt sedey kerana cik kelly tak dapat mai

5 comments:

angkasa said...

yep yep
btoi2 comey glaa
kulit sat putih sat merah
hehe
tgk r spupu dia comey2 gak an
ngee~~

PENDEKAR said...

tapi aku klakar tengok humaira ditenyeh bedak kat dahi...he he he,

tengok siap jeling lagik, he he he

angkasa said...

hehe.jeling2 mnja gitu
p/s:da update blog
tinjau2 la norh
hehe :D

Anti Teh said...

Kakak..thanks for the post.Specially dedicated to Humaira kan..!
(Anti Teh buat link ur blog kat my fp for this entry)
Ok..Humaira & Hezryn bucuk sayaaaaanggg kat kakak!

nOoRoLe said...

thanx anti teh.
kakak pon sayang dua budak busuk jgk!