12 July 2008

AT NESPURE WITH NAS

hari ni saya p makan bird nest dekat Nespure dkt KB mall. kedai tu dekat ground floor. nas belanja sempena belated birthday saya and engagement saya. saya order yougurt oranged flavoured with bird nest. sangat sedap. dia letak buah oren kat dalam tu. tp harga dia boleh tahan. tau je la. bird nest memang mahal. we only order yg 10 g punya tu pon dah rm9.90. tp nas belanja. thanx nas. bila ada duit nanti boleh la try yg mahal lagi. anyway they say bird nest is good for your health. nampak tak skin kitorang glowing. hehe.

skin kami semakin glowing. cant you notice??!!

hopefully Nespure ambil kitorang jadi model. bley la tampung duit JPA yang tak berapa nak cukup tu. maybe lifestyle kitorang yg menyebabkan duit tak cukup. asik makan ja


menu at Nespure. reasonable kah? mungkin! tp bagi saya yang tak kerja lagi rasa in sangat mahal.

inilah yg kitorang order. sedap. and baru tau yg bird nest tu tak ada rasa pon. nampak macam soon yg buat sup tu ja.
p/s- i like to try new food. if ada suggestion gitau. saya suka makan.

2 comments:

hana_bdk_rajen said...

ok gak.npak smooth ja kulit kakak.leh amik jd model ne.jgn jth dah la time uat show tu.heheh ;D

nOoRoLe said...

haha.
ni namanya xdak kja lain.
weekn asik nak p makan.